Onze categorieën

De acties voor Music For Life 2017

Acties & Wedstrijd

Studio Brussel Music for Life

Op deze pagina worden de meest opmerkelijke acties van Music For Life op 2dehands.be verzameld. Kom dus regelmatig een kijkje nemen, want wie weet tik je hier het meest originele kerstcadeau op de kop, én steun je daarmee nog eens een goed doel.

Als partner van Music For Life bieden wij iedereen een platform aan waar je makkelijk extra geld kan inzamelen, door te verkopen of te veilen.  Mutsen, wafels, zeepjes, juwelen, een voetbal match of een fotoshoot? Alles kan, én heel eenvoudig… probeer het zelf.

Overzicht straffe acties


Naar The Flame en terug met de 2dehands.be Warmste Shuttle

Van plan om tijdens De Warmste Week het concert Royal Blood, Oscar and the Wolf of Arsenal bij te wonen in The Flame? Bied dan nu mee op een van de 2dehands.be Warmste Shuttles! Een van onze chauffeurs pikt jou en je vrienden thuis op en zet je ’s nachts ook weer terug af! Bovendien word je in sommige wagens vergezeld door Marc Coucke, Marcel Vanthilt, Adriaan Van den Hoof of Niels Albert!

Warmste shuttle

Pascal Braeckman tot uw dienst

Pascal Braeckman, de alombekende geluidsman van Tom Waes, pintjes laten tappen op jouw feestje? Het kan!

Pascal Braeckman - Music For Life

Gesigneerde bal van Jean-Marie Pfaff

Voetbalfanaten, dit is er eentje voor jullie!

Jean-Marie Pfaff

Op restaurant met Peter Van de Veire

MNM’s Peter Van de Veire wilt graag een hapje gaan eten in Temse. Met jou! Op zijn kosten!

Peter Van de Veire

Paintings For Life

Bied mee op een gehandtekend portretschilderij van Wouter Deprez of dat van tien andere bekende Vlamingen!

Wouter Deprez

Lokerse Feesten banners

Net zoals vorig jaar veilen de Lokerse Feesten opnieuw de originele festivalbanners van alle optredens van de voorbije editie, met onder meer Bazart, Oscar and The Wolf, The Offspring en Alice Cooper!

Lokerse Feesten

Diner voor twee @ The Jane

Sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen veilt dit jaar 7 x een diner voor twee personen. Bied mee op een van deze unieke culinaire belevingen en steun samen met hen Doof Vlaanderen.

The Jane

Design boekenrek mét boeken uit Van Gils & Gasten

Lieven Van Gils zamelt dit jaar geld in voor organisatie De Boekenkaravaan. Dit doet hij door het design boekenrek te veilen uit Van Gils & Gasten, gevuld met wel bijna 100 boeken. Elk boek is bovendien gesigneerd door de BV die het boek meebracht naar de uitzending!

Van Gils en Gasten

Kostuums en rekwisieten van Tabula Rasa

Ook fan van de populaire tv-reeks Tabula Rasa? Bied dan nu mee op een van de originele kostuums en rekwisieten die gebruikt werden tijdens de opnames van de serie!

TabulaRasa

 

Zelf ook een veiling starten op 2dehands.be? Volg hier ons stappenplan en je eerste veiling staat online in no time!

 

Gerelateerde berichten

Wedstrijd: meeracen als co-piloot tijdens de VW Fun Cup!

Acties & Wedstrijd, Auto’s
Ben jij gek op snelle auto’s? Wat dacht je dan van een dagje doorbrengen op het circuit in Francorchamps? Op 13 en 14 juli 2019 gaat daar de VW Fun Cup door. Een buitengewone race. De besten zijn er natuurlijk om te winnen, maar de meerderheid van het peloton is...
Lees verder

2dehands.be #SalonExperts

Acties & Wedstrijd, Auto’s
De beste saloncondities, die vind je op 2dehands.be! Wist je immers dat tussen de 100.000 autozoekertjes op 2dehands.be ook de meeste wagens staan die te vinden zijn op het autosalon, maar dan goedkoper? Tijdens het autosalon neemt een team van auto-experts de Facebook en Instagram van 2dehands.be over. Spot je tussen 12...
Lees verder