Onze categorieën

Doe mee aan de wedstrijd: snelle auto’s van heel dichtbij!

Acties & Wedstrijd, Auto’s

Ben jij gek op snelle auto’s? Wat dacht je dan van een dagje doorbrengen op het circuit in Francorchamps? Op 8 en 9 juli 2017 gaat daar de VW Fun Cup door. Een buitengewone race. De besten zijn er natuurlijk om te winnen, maar de meerderheid van het peloton is er gewoon voor de fun, voor het plezier.  En jij kan er bij zijn!

2dehands.be mag van Car-Pass 10 bezoekers uitnodigen!

Zij mogen elk 30 minuten als co-piloot van het Car-Pass team meerijden. Maar dat is nog niet alles.

  • Elke co-piloot krijgt de reglementaire racekledij (voor 1 dag): een race-overall, helm, nekbescherming en handschoenen.
  • Er wordt een professionele foto in racekledij gemaakt, nadien te downloaden op de Car-Pass website.
  • Elke co-piloot krijgt een gratis toegangsbewijs en parkeerticket. Hij mag gebruik maken van de cateringfaciliteiten in de hospitality tent aan de Car-Pass stand.

 

De max?  Haast je en klik op deze link om deel te nemen.

 

Het wedstrijdreglement kan je hier terugvinden.

Ben je van plan een tweedehandsauto of lichte bestelwagen te kopen? De verkoper – particulier of professioneel – is verplicht je een Car-Pass te overhandigen. Dit document toont je de kilometerhistoriek van het voertuig. Geen Car-Pass? Dan is de verkoop ongeldig en heb je als koper het recht je geld terug te eisen.

Gerelateerde berichten

Wedstrijd: meeracen als co-piloot tijdens de VW Fun Cup!

Acties & Wedstrijd, Auto’s
Ben jij gek op snelle auto’s? Wat dacht je dan van een dagje doorbrengen op het circuit in Francorchamps? Op 13 en 14 juli 2019 gaat daar de VW Fun Cup door. Een buitengewone race. De besten zijn er natuurlijk om te winnen, maar de meerderheid van het peloton is...
Lees verder

2dehands.be #SalonExperts

Acties & Wedstrijd, Auto’s
De beste saloncondities, die vind je op 2dehands.be! Wist je immers dat tussen de 100.000 autozoekertjes op 2dehands.be ook de meeste wagens staan die te vinden zijn op het autosalon, maar dan goedkoper? Tijdens het autosalon neemt een team van auto-experts de Facebook en Instagram van 2dehands.be over. Spot je tussen 12...
Lees verder