Onze categorieën

Wedstrijd: meeracen als co-piloot tijdens de VW Fun Cup!

Acties & Wedstrijd, Auto’s

Ben jij gek op snelle auto’s? Wat dacht je dan van een dagje doorbrengen op het circuit in Francorchamps? Op 13 en 14 juli 2019 gaat daar de VW Fun Cup door. Een buitengewone race. De besten zijn er natuurlijk om te winnen, maar de meerderheid van het peloton is er gewoon voor de fun, voor het plezier. En jij kan er bij zijn!

2dehands mag van Car-Pass 10 bezoekers uitnodigen, die elk 30 minuten als co-piloot van het Car-Pass team mogen meerijden! Je beleeft als co-piloot van op de eerste rij de inhaalmaneuvers, het aansnijden van de bochten en de beklimming van de bekende Raidillon op het circuit van Francorchamps. Maar dat is nog niet alles:

  • Elke co-piloot krijgt de reglementaire racekledij (voor 1 dag): een race-overall, helm, nekbescherming en handschoenen.
  • Er wordt een professionele foto in racekledij gemaakt, nadien te downloaden op de Car-Pass website.
  • Elke co-piloot krijgt een gratis toegangsbewijs en parkeerticket.

De max? Haast je dan en klik op deze link om deel te nemen!

Het wedstrijdreglement kan je hier terugvinden.

 

Ben je van plan een tweedehandsauto of lichte bestelwagen te kopen? De verkoper – particulier of professioneel – is verplicht je een Car-Pass te overhandigen. Dit document toont je de kilometerhistoriek van het voertuig. Geen Car-Pass? Dan is de verkoop ongeldig en heb je als koper het recht je geld terug te eisen.

Gerelateerde berichten

2dehands.be #SalonExperts

Acties & Wedstrijd, Auto’s
De beste saloncondities, die vind je op 2dehands.be! Wist je immers dat tussen de 100.000 autozoekertjes op 2dehands.be ook de meeste wagens staan die te vinden zijn op het autosalon, maar dan goedkoper? Tijdens het autosalon neemt een team van auto-experts de Facebook en Instagram van 2dehands.be over. Spot je tussen 12...
Lees verder

De acties voor Music For Life 2017

Acties & Wedstrijd
Op deze pagina worden de meest opmerkelijke acties van Music For Life op 2dehands.be verzameld. Kom dus regelmatig een kijkje nemen, want wie weet tik je hier het meest originele kerstcadeau op de kop, én steun je daarmee nog eens een goed doel. Als partner van Music For Life bieden wij...
Lees verder