Onze categorieën

2dehands.be lanceert ‘Clickable Stickers’

Algemeen

Nieuwe app maakt stickers van jouw zoekertjes

Brussel, 22 mei 2017 –  Vandaag lanceert 2dehands.be de gratis iPhone-app ‘Clickable Stickers’. Hiermee maak je stickers van jouw zoekertjes, die je via iMessage naar vrienden kan sturen. Door op deze unieke stickers te klikken, komen ze meteen bij jouw zoekertjes terecht.

2dehands.be – de grootste zoekertjessite van het land – doet er alles aan om het kopers en verkopers zo makkelijk mogelijk te maken om hun spullen te (ver)kopen. Daarom pakt het platform vandaag uit met een unieke innovatie: via ‘Clickable Stickers’ kunnen iphonegebruikers[1] stickers van hun zoekertjes meesturen in hun chatberichten in iMessage. Deze unieke stickers linken door naar hun zoekertjes op 2dehands.be. Zo biedt het platform haar gebruikers een extra manier om hun spullen aan de man/vrouw te brengen.

Petra Baeck, woordvoerster van 2dehands.be: “We zien het allemaal aan onze WhatsApp-, Facebook Messenger- en iMessage conversaties: stickers, emoji’s en andere visuele toepassingen zoals Giphy komen er steeds vaker in voor. Wij spelen hier op in door onze gebruikers een innovatieve tool aan te reiken die hen helpt om te communiceren met potentiële kopers.”

‘Clickable Stickers’ is vanaf vandaag beschikbaar in de app store.

Over 2dehands.be
2dehands.be werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in België. Intussen is 2dehands.be met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands.be: goed voor zo’n 700.000 bezoekers per dag.
Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 60.000 nieuwe zoekertjes geplaatst. Van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad.

Voor meer persinformatie:

MindShake PR – Emanuel Sys, 0486 17 52 65 – emanuel@mindshake.biz
2dehands.be – Petra Baeck, 0474 55 08 29, petra@2dehands.be
[1] Die de update naar iOS10 hebben doorgevoerd.

Gerelateerde berichten

De 2dehands #SalonExperts 2019

Algemeen
Wist je dat tussen de bijna 100.000 autozoekertjes op 2dehands ook de meeste wagens staan van op het Autosalon, maar dan goedkoper? Om je te helpen in de zoektocht naar je ideale wagen, staat tijdens de periode van het Autosalon een team van auto-experts voor je klaar voor al je vragen. Spot...
Lees verder

2dehands.be en Music for Life: Volle Brooddozen voor Iedereen

Algemeen
Eerder deze maand lanceerden we onze Music for Life actie ‘Volle Brooddozen voor Iedereen’ t.v.v. het Kinderarmoedefonds. (Bekijk het campagnefilmpje hier.) Dankzij jullie hulp verzamelden we in een mum van tijd gigantisch veel brooddozen! Nogmaals bedankt aan iedereen die mee doneerde. Samen met chefs Wim Ballieu, Dominique Persoone en Jeroen...
Lees verder