Onze categorieën

2dehands.be verwelkomt Kapaza gebruikers na overname aantal activa

Algemeen

Nadat Kapaza bekendmaakte dat het haar activiteiten op de Belgische zoekertjesmarkt stopzet*, kondigt 2dehands.be aan dat het een aantal activa van Kapaza overneemt. Dit is het resultaat van een overeenkomst tussen eBay Classifieds, waar 2dehands.be deel van uitmaakt, en Kapaza. Financiële details van deze overeenkomst worden niet vrijgegeven.

“Wij geloven sterk in het potentieel van de Belgische zoekertjesmarkt. De  overname van een aantal specifieke onderdelen van Kapaza, draagt bij aan onze strategie om het meest relevante en performante verkoopsplatform van ons land uit te bouwen. 2dehands.be brengt nu de grootste Belgische community van kopers en verkopers samen op één enkel platform,” aldus Petra Baeck, Head of Marketing en Customer Service van 2dehands.be.

* http://www.kapaza.be/nl/customer_service.htm

Over 2dehands.be

2dehands.be werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in België. Intussen is 2dehands.be met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands.be: goed voor zo’n 700.000 bezoekers per dag.

Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 60.000 nieuwe zoekertjes geplaatst. Van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad.

Voor meer persinformatie:

MindShake PR – Emanuel Sys, 0486 17 52 65 – emanuel@mindshake.biz
2dehands.be – Petra Baeck, 0474 55 08 29, petra@2dehands.be

Gerelateerde berichten

De 2dehands #SalonExperts 2019

Algemeen
Wist je dat tussen de bijna 100.000 autozoekertjes op 2dehands ook de meeste wagens staan van op het Autosalon, maar dan goedkoper? Om je te helpen in de zoektocht naar je ideale wagen, staat tijdens de periode van het Autosalon een team van auto-experts voor je klaar voor al je vragen. Spot...
Lees verder

2dehands.be en Music for Life: Volle Brooddozen voor Iedereen

Algemeen
Eerder deze maand lanceerden we onze Music for Life actie ‘Volle Brooddozen voor Iedereen’ t.v.v. het Kinderarmoedefonds. (Bekijk het campagnefilmpje hier.) Dankzij jullie hulp verzamelden we in een mum van tijd gigantisch veel brooddozen! Nogmaals bedankt aan iedereen die mee doneerde. Samen met chefs Wim Ballieu, Dominique Persoone en Jeroen...
Lees verder