Onze categorieën

Chat with your ads!

Algemeen, Tips & Tricks

22/05/2017

Het leven staat nooit stil,  zéker niet op 2dehands.be!

Voor alle iPhone users hebben we iets nieuws  waarmee je 10 nieuwste zoekertjes nóg meer aandacht krijgen:
verstuur ze vanaf nu als geestige sticker in al je chats op iMessage!   Of maak er hilarische conversaties mee.

Kijk in dit filmpje hoe het werkt: Clickable stickers: chat with your ads!

Veel plezier en succesvolle verkoop!

 

Zit je vast ? Misschien helpt één van onderstaande vragen jou uit de nood:

 

 1. Waarom zou ik dit gebruiken?

Elke goede verkoper zal het je vertellen: verrassing werkt. Als je je zoekertje op een originele en onverwachte manier kan delen met je vrienden, dan heb je vast een leuke meerkans om het te verkopen!

 

 1. Mijn zoekertjes worden niet meteen in stickervorm gegoten. Ik moet even wachten.

De stickers worden automatisch uitgeknipt uit jullie foto’s. Dat is een heel technisch huzarenstukje. Om dit met de nodige kwaliteit te kunnen doen duurt het maximum een halfuurtje! Magie heeft soms een beetje tijd nodig. 😉

 

 1. Waarom is het alleen beschikbaar op iPhone?

Apple is de eerste die deze service aanbiedt. Android zal weldra volgen. Uiteraard voorzien we meteen een Android-versie. We houden het in de gaten voor jullie!

 

 1. Ik krijg de melding dat mijn foto niet goed genoeg is. Hoe komt dat?

Als je foto niet goed genoeg is van kwaliteit, dan kan het zijn dat het niet lukt om je object mooi uit te knippen. Sowieso raden we je aan om je zoekertje te verkopen met een mooie foto. Niet alleen omdat je er dan een sticker van kan maken, maar  vooral ook omdat een mooie presentatie beter doet kopen en verkopen.

 

 1. Het is een omslachtige manier om te installeren, nietwaar?

iMessage extensies zijn een relatief nieuw gegeven. Het is inderdaad even zoeken hoe je ze moet gebruiken. Maar binnenkort zullen we dit zonder nadenken doen.
Meer en meer bedrijven en apps zullen iMessage extensies gaan gebruiken.

 

Denk maar eens aan hoe je de eerste keer betaalde via een QR-code. Of hoe je je eerste app moest installeren. Toen was dat even zoeken, nu doe je die dingen zonder dat je er bij nadenkt.

 

 1. Verdwijnt mijn sticker als mijn zoekertje verkocht wordt?

Uiteraard. Alleen je laatste 10 zoekertjes zijn beschikbaar in stickervorm. Eens een zoekertje verdwijnt op de website of in de app, verdwijnt ook de sticker.

 

 1. Ik vind de app niet in de iMessage app store.

Check dan zeker of je iOS 10 hebt, en of je de laatste versie van de 2dehands.be app staan hebt. Sowieso kan het geen kwaad om je telefoon en apps up te daten. Zo kan je er ten volle van genieten!

 

 1. Ik kan niet inloggen, want mijn app werkt met een Facebook Connect.

Alleen mensen met een account met username en paswoord kunnen de voorlopig stickers gebruiken. We denken er uiteraard over na om in een volgende fase mensen die via Facebook Fonnect Connect connecteren met onze app hetzelfde aan te bieden. We houden jullie op de hoogte!

 1. Er komen af en toe wat bugs, kan dat?

Zoals heel vaak voorkomt bij nieuwe technologieën kan er inderdaad een kleine bug voorkomen. We volgen dan ook het ‘Launch Fast, Improve Often’ principe. Bij de introductie van een nieuwigheid volgen we eventuele moeilijkheden heel snel

 1. We verbeteren de app constant.

Heel veel tech-bedrijven werken volgens dit principe. Uber, Airbnb en anderen zijn volgens hetzelfde principe gelanceerd.
Als marktleider in online tweedehands kopen en vinden we het belangrijk om mee te stappen in innovatieve technologieën. Zo tonen we de weg voor de sector. En vinden we nieuwe manieren om jou te helpen jullie zoekertjes aan de man te brengen. Om nog beter te kunnen kopen en verkopen.

 

 1. De ontvanger krijgt mijn zoekertje niet te zien.

De app werkt alleen voor mensen die iMessage gebruiken. Dat zijn er heel wat: Meer dan 27% van de Belgen gebruiken iMessage. In jouw vriendenkring zijn er vast heel wat mensen die het gebruiken. (bron Apple)

Androidgebruikers krijgen de link naar je zoekertje te zien. Eens het beschikbaar is op Android zullen ook zij een sticker te zien krijgen!

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

De 2dehands #SalonExperts 2019

Algemeen
Wist je dat tussen de bijna 100.000 autozoekertjes op 2dehands ook de meeste wagens staan van op het Autosalon, maar dan goedkoper? Om je te helpen in de zoektocht naar je ideale wagen, staat tijdens de periode van het Autosalon een team van auto-experts voor je klaar voor al je vragen. Spot...
Lees verder

2dehands.be en Music for Life: Volle Brooddozen voor Iedereen

Algemeen
Eerder deze maand lanceerden we onze Music for Life actie ‘Volle Brooddozen voor Iedereen’ t.v.v. het Kinderarmoedefonds. (Bekijk het campagnefilmpje hier.) Dankzij jullie hulp verzamelden we in een mum van tijd gigantisch veel brooddozen! Nogmaals bedankt aan iedereen die mee doneerde. Samen met chefs Wim Ballieu, Dominique Persoone en Jeroen...
Lees verder