Onze categorieën

Voor stoere vechtersbazen: EA Sports UFC 2

Games

UFC

Straatvechten met de blote vuisten in een achthoekige afgesloten ring. Het klinkt science fiction maar het bestaat echt. Ultimate Fighting is de laatste twee decennia immens populair geworden en daar speelt EA Sports maar al te graag op in. Bijna twee jaar na de eerste game in de serie is er nu EA Sports UFC 2.

UFC 2 bevat een compleet nieuw ‘Knockout Physics systeem’, wat zorgt voor revolutionaire beelden wanneer vechters een klap van de tegenstander uitgedeeld krijgen. Dit heeft authentiekere en meer bevredigende knock-outs tot gevolg.

In tegenstelling tot zijn voorganger deed EA deze keer afstand van de carrièremodus. Daarentegen werden er maar liefst vijf nieuwe modi toegevoegd. Eentje daarvan is UFC Ultimate Team. In deze modus kunnen spelers een team van vijf ‘fighters’ maken. Daarmee kan je het dan zowel online als offline in competities opnemen tegen andere teams. Het doel van de KO Mode ligt voor de hand: doorknokken tot één van de vechters uitgeteld op het canvas ligt.

UFC2

Wie in UFC 2 in carrièremodus de Hall of Fame bereikt, kan bovendien als speler Mike Tyson ontgrendelen! Deze voormalig onmiskenbare wereldkampioen zwaargewicht deelt zwaardere klappen uit dan eender welke andere vechter en zal vechten in twee gewichtsklassen: licht zwaargewicht en zwaargewicht. Voor de fans van vrouwelijke UFC vechters is er ook goed nieuws, want zij kunnen in de huid kruipen van niemand minder dan Ronda Rousey! In totaal bevat het spel meer dan 250 speelbare vechters.

EA Sports UFC 2 is een uitstekend en spectaculair vechtgame voor fans van ‘Street Fighter‘, ‘Tekken‘, ‘Mortal Kombat‘, ‘Def Jam‘, ‘Fight Night‘ en is verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Ben je nog op zoek naar andere games aan een scherpe prijs? Neem dan zeker een kijkje in de rubriek Computer & Game Consoles. Je vindt er voor elk wat wils!

UFC2a

Gerelateerde berichten

Lara Croft is terug, en hoe!

Games
Eerder werd het epische en ongelooflijk gedetailleerde verhaal van ‘Rise of the Tomb Raider‘ al uitgebracht voor Xbox 360 en Xbox One. Het werd toen bedolven onder de lovende kritieken en awards. En nu is er ook goed nieuws voor alle PC-fanaten! Want ook zij kunnen vanaf nu de rondborstige...
Lees verder

Fallout 4: overleven in een post-apocalyptische wereld

Games
‘Fallout 4‘ werd gelanceerd in november van 2015 en werd op de laatste DICE Awards uitgeroepen tot het beste game van het afgelopen jaar. En terecht, want hoewel wij dachten dat zijn voorganger ‘Fallout 3‘ nog maar moeilijk te overtreffen zou zijn, leverde Bethesda Game Studios opnieuw een knaller van...
Lees verder