Onze categorieën

Maak een trendy geometrisch prikbord

Doe-het-zelf & Verbouwen, Huis & Interieur

Dit project is in een paar stappen klaar en geeft een zeer leuk resultaat. Hang het op in de knutselkamer, bergruimte, keuken, … Je kiest zelf hoe groot je het maakt dus het past in elke ruimte.

prikbord

Wat heb je nodig?

Stap 1

Druk een patroon van een zeshoek af op gewenste grootte. Teken het patroon over op de kurk en ook op een dik stuk karton. Kurk op rol is niet zo dik als een gewoon prikbord. Daarom plakken we het op een stuk karton zodat je duimspijkers goed blijven zitten.

Doe dit zoveel keer als je wil. Ik koos voor een vorm die bestaat uit 16 zeshoeken.

Stap 2

prikbord 1

Plak de kurk op het karton d.m.v. spuitlijm. Doe dit bij alle vormpjes.

Stap 3

Maak de verschillende vormen vast aan de muur d.m.v. een sterke dubbelzijdige tape.

Stap 4

Je kan het prikbord nog een extra eigen touch geven door zelfgemaakte duimspijkers te maken. Plak letters van een scrabblespel d.m.v. een lijmpistool vast op een duimspijker of kies voor een leuke knoop. Klaar!

Sarah Van Loo

prikbord2

prikbord3

prikbord4

prikbord5

instagram.com/nuniyaa

nuniya.be

Gerelateerde berichten

Maak zelf een leuk speeltentje!

Doe-het-zelf & Verbouwen, Tuin
Elk kind wilt graag een eigen speeltentje. Goed voor uren plezier! Met deze tutorial maak je er zelf eentje. Een plankje zagen, wat gaatjes boren, je lievelingsstof kiezen en je bent klaar! Heb je geen kinderen maar wel een hond en weinig schaduw in de tuin? Dan is dit het...
Lees verder

Hou de wespen uit je glas met deze vrolijke strijkkralen!

Doe-het-zelf & Verbouwen
Strijkkralen enkel voor kinderen? Dat dacht je maar! Je kan er zelf leuke vrolijke dingen mee maken. Denk maar aan kleurrijke onderzetters die ook nog eens de wespen uit je glas houden.   Wat heb je nodig? Strijkkralen in verschillende kleuren Rond grondplaatje Bakpapier Strijkijzer Zo maak je het Stap...
Lees verder