Onze categorieën

3 modetrends in 2 outfits

Mode

Mode verandert constant. Dingen van vroeger worden terug “in” en andere zijn dan weer opeens volledig uit de mode. De trends bijhouden is dus niet gemakkelijk. Maar geen paniek! Want hieronder vind je drie trends die je altijd kan dragen.

  1. Strepen

1

Gestreepte kledij zal altijd in de mode blijven. Het zal je dus niet verbazen dat deze print ook dit seizoen weer helemaal terug is. Items met strepen komen in verschillende soorten. Een eerste soort is het iconisch horizontaal gestreept bloesje dat zelfs al door Coco Chanel gedragen werd.  Een ander voorbeeld is dit damesbloesje van Zara.

Een tweede, klassiekere soort, is het hemdje met verticale strepen. Zoals dit wit blauw gestreept bloesje. Dat maakt je outfit net weer iets gekleder. Goed om te weten is ook dat verticale strepen een verlengend en afslankend effect hebben, reden te meer om zo’n item aan te schaffen dus!

Als je zelf naar een gestreept kledingstuk op zoek wilt gaan, geef je best de zoekterm “strepen” of “streepjes” in en het soort kledij dat je zoekt.

  1. Suede

2

Suède was enorm trendy in de jaren zeventig en maakt dit jaar een comeback. Je kan deze trend in je outfit verwerken door suède rokjes of jasjes te dragen. Je vindt suède items in verschillende kleuren zoals blauw, grijze, bordeaux en oranje. Ga zeker eens op zoek naar deze trend door “suède” als zoekterm in te geven en wie weet vind je wel een authentiek item uit de jaren zeventig!

  1. Jeans

3

Jeans is net zoals strepen een trend die nooit uit de mode zal gaan. Elk jaar zijn het echter andere varianten die in de mode zijn. Dit jaar is dat het jeanshemd. Je vindt zulke hemden  net als jeansbroeken in donkere en lichte kleuren. Tijdens de winter kies je beter voor een donker hemd dat je bijvoorbeeld kan combineren met een suède rok. Geef dus gewoon even “jeanshemd” in als zoekterm om dit trendy item zelf te kunnen dragen.

Zoë Fellows
https://www.instagram.com/zoefellows/
https://twitter.com/zowerz/

 

Gerelateerde berichten

4 wintertrends die je makkelijk 2dehands vindt

Mode
“Secondhand can be fashionable too” is het motto van ‘Hello Boontje‘. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door mode en van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor het snuisteren op oude zolders, in m’n mémé’s kast en later in kleine tweedehandswinkeltjes. Na verloop van tijd verschoof het...
Lees verder

3 x boho

Mode
Het zonnige weer maakt weer een comeback en dat betekent dat we opnieuw zomerkledij kunnen dragen. Een grote trend voor de zomer  is bohemien, dat is een beetje de hippie stijl van dit decennium. Als je zelf zo’n look wil creëren zijn er drie ingrediënten die je nodig hebt: Azteken print Een...
Lees verder