Onze categorieën

90’s trend: de bomberjacket

Mode

Elk seizoen wordt er wel een trend van de jaren ‘80 of ‘90 teruggehaald. Voor de lente is dat onder andere de “bomber jacket”. Deze jas was in de nineties al onmisbaar in je kleerkast en is ook nu weer hét item om te hebben. Je kan hem op verschillende manieren dragen:

CASUAL

90s trend de bomberjacket pic 1

Een voor de hand liggende outfit met deze jas is natuurlijk een paar leuke sneakers met een broek en een t-shirt. Wil je echter iets gewaagder gaan, kies dan voor een kleedje met sneakers. Dat geeft altijd een leuk contrast tussen stoer en vrouwelijk.

CHIC

90s trend de bomberjacket pic 2
Ondanks het stoere uiterlijk van deze jas kan je hem ook opkleden. Combineer de jas met een mooie jeans, een paar hakken en een topje in een mooie stof. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een blouse met verticale strepen, een andere trend, en een witte broek.

Zoë Fellows

https://zoecnaepkenss.wordpress.com/

https://www.youtube.com/channel/UC1M_XzTxzv9S8Xr0DHoM0Lw

https://www.instagram.com/zoefellows/

Gerelateerde berichten

4 wintertrends die je makkelijk 2dehands vindt

Mode
“Secondhand can be fashionable too” is het motto van ‘Hello Boontje‘. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door mode en van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor het snuisteren op oude zolders, in m’n mémé’s kast en later in kleine tweedehandswinkeltjes. Na verloop van tijd verschoof het...
Lees verder

3 x boho

Mode
Het zonnige weer maakt weer een comeback en dat betekent dat we opnieuw zomerkledij kunnen dragen. Een grote trend voor de zomer  is bohemien, dat is een beetje de hippie stijl van dit decennium. Als je zelf zo’n look wil creëren zijn er drie ingrediënten die je nodig hebt: Azteken print Een...
Lees verder