Onze categorieën

Hoe er modieus uitzien bij regenweer

Mode

Regenweer

De lente staat eraan te komen maar het weer loopt nog wat achter. Door het typisch Belgische regenweer heeft het dan ook niet veel zin om je mooiste kleren aan te trekken. Het gemakkelijkste is om gewoon snel wat aan te doen, liefst iets met een kap, en de deur uit te gaan. Je kan er echter ook modieus uitzien én je tegen de regen beschermen.

Een trenchcoat is de perfecte jas wanneer het regent; je ziet er meteen klassevol uit en de regen maakt geen schijn van kans. Trenchcoats zijn in verschillende kleuren te vinden, hoewel de beige variant de meest gekende is. Er zijn lange en korte modellen dus ook als je wat kleiner bent kan je deze jas dragen.

Bij slecht weer is het altijd fijner om een broek te dragen. Onder de trenchcoat kan je bijvoorbeeld een zwarte of blauwe jeansbroek aandoen en als je de look wat meer pit wil geven, neem je een gescheurde broek.

Om de look af te maken kan je verschillende kanten opgaan; voor een klassieke look kan je er een hemdje en een trui bij aandoen met botten. Als je er iets sportiever uit wil zien kan je de jas combineren met een sweater en een paar trendy sneakers.

Gerelateerde berichten

4 wintertrends die je makkelijk 2dehands vindt

Mode
“Secondhand can be fashionable too” is het motto van ‘Hello Boontje‘. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door mode en van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor het snuisteren op oude zolders, in m’n mémé’s kast en later in kleine tweedehandswinkeltjes. Na verloop van tijd verschoof het...
Lees verder

3 x boho

Mode
Het zonnige weer maakt weer een comeback en dat betekent dat we opnieuw zomerkledij kunnen dragen. Een grote trend voor de zomer  is bohemien, dat is een beetje de hippie stijl van dit decennium. Als je zelf zo’n look wil creëren zijn er drie ingrediënten die je nodig hebt: Azteken print Een...
Lees verder