Onze categorieën

Veelzijdigheid troef: het klassieke witte hemd

Mode

Een wit hemd is een kledingstuk dat zowel mannen als vrouwen in hun kast moeten hebben. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je voor verschillende gelegenheden en op vele manieren kan dragen.

  1. Voor vrouwen

Een eerste manier om een wit hemd te dragen is in combinatie met een rok. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kokerrok en een paar hakken. Zo krijg je een sexy maar tegelijk ook gesofisticeerde look die je zowel overdag als ’s avonds kan aandoen.

Witte hemd 1

Een tweede look is het hemd met een trui erover. Deze look is wat stoerder en mannelijker maar in combinatie met een paar veterschoenen en leuke broek zie je er meteen wat vrouwelijker uit. Je kan ook altijd botjes met hakken aandoen om deze look op te kleden.

Witte hemd 2

  1. Voor mannen

Als man kan je met een wit hemd natuurlijk minder kanten op gaan. Toch zijn er twee verschillende looks die je met een wit hemd kan creëren.

Als eerste heb je de klassieke look waarbij je een wit hemd combineert met een mooie gekleurde blazer en een chino of klassieke broek. Dat is de perfecte outfit voor een date of om naar een evenement te gaan.

Een tweede manier om de klassieker te dragen is door het hemd te combineren met een jeans en sneakers, bij voorkeur witte. Als het wat kouder is kan je er een leren jas bij dragen. Dit geeft een jeugdigere en meer relaxte look. Vooral op warmere dagen is deze outfit perfect.

shirt

Zoë Fellows
https://www.instagram.com/zoefellows/
https://twitter.com/zowerz/

Gerelateerde berichten

4 wintertrends die je makkelijk 2dehands vindt

Mode
“Secondhand can be fashionable too” is het motto van ‘Hello Boontje‘. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door mode en van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor het snuisteren op oude zolders, in m’n mémé’s kast en later in kleine tweedehandswinkeltjes. Na verloop van tijd verschoof het...
Lees verder

3 x boho

Mode
Het zonnige weer maakt weer een comeback en dat betekent dat we opnieuw zomerkledij kunnen dragen. Een grote trend voor de zomer  is bohemien, dat is een beetje de hippie stijl van dit decennium. Als je zelf zo’n look wil creëren zijn er drie ingrediënten die je nodig hebt: Azteken print Een...
Lees verder