Onze categorieën

Waar vind ik het ideale ‘groene’ cadeau?

Huis & Interieur, Tips & Tricks, Tuin

Capture2

Robby Sallaets van Groenten uit Edegem zit een heel jaar door tussen het groen in zijn moestuin. Om anderen te overtuigen ook wat meer groen in huis of tuin te halen, verrast hij ze graag met een cadeau van 2dehands.be.

Robby Sallaets (28) is naast copywriter in een reclamebureau een échte moestuinierder. Hij proefde als kind de groenten van zijn grootvader en sindsdien weet hij dat de beste groenten uit eigen tuin komen. Nu wilt hij zo veel mogelijk mensen goesting doen krijgen om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Op 2dehands.be vind je meer dan je eigenlijk zoekt. Zo ga ik vaak online op zoek naar tweedehands spullen om ze aan iemand cadeau te geven. Steeds zoek ik cadeaus die mensen aanzetten om meer groen in huis te halen of actief in de tuin bezig te zijn. Groene vingers stimuleren zeg maar.

Tips van Robby:

“Durf eens verder te kijken dan één bepaalde categorie. Dikwijls stuit je zo op verborgen schatten”

Als je iets zoekt dat met de tuin te maken heeft is het logisch dat je eerst naar de categorie ‘tuin’ gaat. Maar waarom kijk je eens niet tussen de boeken? Voor een prikje vind je daar een boek van Bartel Van Riet of Angelo Dorny. Of bekijk het groter en surf eens naar de categorie ‘landbouw en tuinbouw’. Daar vind je de mooiste bakjes om planten in te zetten of oude aardappelemmers die in geen enkel tuinhuis misstaan.
Of wat dacht je van antiek? Meer dan 4000 vazen wachten daar op jou. Van de grootste kitsch tot geweldig design. Net zoals wereldbollen of ladders waar je planten op kan plaatsen.

“Enkel je verbeelding kan je tegenhouden. Een ladder kan evengoed dienst doen als een mooi plantenrek”

Eens je de smaak te pakken hebt, zoek je nergens anders cadeaus meer. Je spaart er niet enkel geld mee uit, de kans dat je met het origineelste cadeau van het feestje aankomt is plots veel groter.
Het enige nadeel is dat je waarschijnlijk meer cadeaus aan jezelf geeft dan aan iemand anders met de gigantische keuze die je online vindt. Maar goed, “elk nadeel eb zen voordeel” zei een groot voetballer ooit. Hij had gelijk.

Veel succes!

238099998-mooie-houten-ladder

Gerelateerde berichten

Hoe start je een veiling op 2dehands.be?

Algemeen, Tips & Tricks
2dehands.be is het perfecte platform voor iedere veiling. Maar hoe begin je daaraan? Volg het onderstaande stappenplan en in geen tijd staat jouw eerste veiling online! (Klik op de afbeelding om hem te vergroten.)
Lees verder

7 tips bij het kopen van een 2dehands iPhone

Tips & Tricks
De nieuwe iPhone Xs en Xr zijn er. Ideaal om voordelig een ouder model op de kop te tikken, zoals de iPhone 6s, 7 of 8. Toch let je best even op wanneer je op zoek gaat naar een tweedehands toestel en houd je onderstaande tips steeds in gedachten. 1.     ...
Lees verder