Onze categorieën

Veilig verkopen

Veilig handelen

Kopen en verkopen op 2dehands.be is erg leuk, maar heel soms gaat het mis. Ben je aan het verkopen, let dan op volgende 2 aandachtspunten om je deal veilig af te handelen.

1/ Een betalingsbevestiging van de koper via mail is niet 100% waterdicht. Check of het afgesproken bedrag daadwerkelijk op je rekening staat, alvorens je het verkochte item verzendt.

2/ Antwoord steeds via het mailadres gelinkt aan het 2dehands.be-account van de (ver)koper. Zo kunnen wij eventuele fraude makkelijker traceren. Wanneer je de vraag wordt gesteld om naar een ander mailadres gegevens door te mailen, raden wij je af dit te doen.

 

Succes met de verkoop!

 

Gerelateerde berichten

10 tips voor veilig handelen op 2dehands

Veilig handelen
De lente is in aantocht. Het ideale moment om je oude of ongebruikte spullen van de hand te doen en nieuwe dingen te proberen! En daarbij komt 2dehands natuurlijk goed van pas. Maandelijks handelen miljoenen mensen succesvol op ons platform, maar soms gaat het mis. We geven je daarom graag...
Lees verder

Pas op voor fraude met fake DHL-communicatie!

Veilig handelen
Het merendeel van de (ver)kopers op 2dehands.be heeft goede bedoelingen en is betrouwbaar. Helaas is er – net als in de echte wereld – ook een kleine groepje mensen dat misbruik maakt van het vertrouwen van anderen. Sinds kort zien we een type fraude, waarbij fraudeurs het hebben gemunt op...
Lees verder